MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 02. 2022.

Druženja četvrtkom uz društvene igre

Ana, Savica i GretaAna, Savica i GretaKao i svakog četvrtka pa tako i ovoga, 17.2.2022. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku održano je druženje uz društvene igre po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Zbog nemile situacije s koronavirusom, druženju su, uz zaposlenicu Anu, prisustvovale samo dvije korisnice Greta i Savica. No, to se, na svu sreću, nije odrazilo na igru. Naprotiv, strastvene igračice društvene igre "Rummikub" dale su sve od sebe da se nedostatak igrača ne uoči, a pojedinačno su imale i veću šansu za pobjedom.

I tako su njih tri uz igru i obaveznu kavu te priču o svojim najmilijima, kao i prebiranje po "čaršijskim" novostima, provele još jedno ugodno druženje četvrtkom od 16 do 18 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok