MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 30. 12. 2021.

Radioemisija o deklaracijama na prehrambenim proizvodima

Emisija je emitirana u četvrtak, 23. XII. 2021.Emisija je emitirana u četvrtak, 23. XII. 2021.

U ponedjeljak, 20. XII. 2021. godine, snimljena je radijska emisija o deklaracijama na prehrambenim proizvodima, o čemu smo pisali OVDJE. Snimanje je vodila novinarka Stana Nemet s Radija Banska kosa, a njezina gošća bila je Sandra Kušenić, direktorica Mirovne grupe Oaza.

Emisija je snimljena umjesto predavanja uživo koje nije bilo moguće organizirati zbog epidemiološke situacije. Predavanje odnosno emisija jedna je od aktivnosti u sklopu dvogodišnjeg programa "Dostojanstveno starenje", koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Što sve piše na deklaracijama prehrambenih proizvoda i na što treba obratiti pažnju moglo se čuti u stalnoj emisiji Radija Banska kosa "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 23. XII. 2021. godine, s početkom u 17:15 sati, na frekvenciji 96,9 mHz. Emisija je sada postavljena i na "Oazin" YouTube-kanal pa se može i tu preslušati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok