MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 28. 12. 2021.

Darovi štićenicima Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir

Dom za starije i nemoćne osobe Beli Manastir Dom za starije i nemoćne osobe Beli Manastir U posljednjim smo danima ove 2021. godine, danima blagdana i darivanja, kada mislimo na svoje najmilije. Stoga su se i "Oazini" volonteri prisjetili svojih starijih sugrađana, štićenika Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir te im kroz program "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, u utorak, 28. XII. 2021. godine, uručili darove.

Darove, kekse, grickalice, kavu i sokove, volonteri Dragana, Ljubo, Ozren, Marko i Saša, zajedno s "Oazinim" zaposlenicama Anom, Katarinom i Sandrom, uručili su zaposlenici Doma Mariji Horvat, u prisustvu samo nekoliko štićenika zbog strogih pravila vezanih uz epidemiju koronavirusa.

Nažalost, duži boravak sa štićenicima Doma nije bio moguć, što im je teško palo jer vole posjete i druženja, pogotovo s mladima. Ali i ovo kratko druženje bilo je dovoljno da im se uljepša dan i izmami osmijeh na lice.

Rastali su se uz srdačne pozdrave i lijepe želje za nadolazeću novu godinu. Štićenici su otišli na ručak, a naši volonteri na kratko druženje. Bilo je lijepo i emotivno!

Nakon akcije, druženjeNakon akcije, druženje

Keksi, grickalice, kave, sokoviKeksi, grickalice, kave, sokovi

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok