MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 20. 12. 2021.

Snimanje emisije o deklaracijama na prehrambenim proizvodima

Stana Nemet i Sandra KušenićStana Nemet i Sandra KušenićU ponedjeljak, 20. XII. 2021. godine, na Radiju Banska kosa, snimljena je emisija "Korak ka jednakosti, u kojoj se govorilo o deklaracijama na prehrambenim proizvodima. Emisiju je vodila novinarska Stana Nemet, a ispred "Oaze" sudjelovala je direktorica Sandra Kušenić, koja već dugi niz godina čita i pazi što na deklaracijama piše pa samim time zna dosta korisnih informacija vezanih za navedenu temu.

Emisija je snimljena umjesto predavanja uživo, koje nije bilo moguće organizirati zbog epidemiološke situacije.

Ovo je jedna od aktivnosti u sklopu dvogodišnjeg programa "Dostojanstveno starenje", koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Emisija "Korak ka jednakosti" na temu deklaracija na prehrambenim proizvodima bit će emitirana u četvrtak, 23. XII. 2021. godine, s početkom u 17:15 sati, na Radiju Banska kosa, na frekvenciji 96,9 mHz.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok