MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 10. 2021.

Sastanak programskog tima

Sastanak je održan putem platforme Google MeetSastanak je održan putem platforme Google MeetU četvrtak, 21. X. 2021. godine, s početkom u 10 sati, putem platforme Google Meet, održan je još jedan sastanak "Oazinog" programskog tima za programe "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financiranih sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava i socijalne politike.

Dolaskom hladnijeg vremena i ponovnim rastom broja oboljelih od koronavirusa sastanci uživo zamijenjeni su onima online.

Na sastanku se pričalo o održanoj javnoj tribini, izvještavanju već navedenih programa i nadolazećim aktivnostima, ali i aktualnim natječajima, kao i drugim projektima koje "Oaza" provodi.

Pričajući o nadolazećim aktivnostima "Oazine" zaposlenice "kemijale su" i druge opcije provedbe jer, s obzirom da živimo u vrijeme epidemije, a u aktivnosti su uključeni korisnici, potrebno je imati i opciju B. Iako se sve nadaju lijepom vremenu i povoljnoj epidemiološkoj situaciji pa samim time i provedbi aktivnosti prema planu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok