MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 25. 09. 2021.

Održana četvrta "Baranjska už'na" u Jagodnjaku

Članice Udruge žena 'Sretne i spretne' iz JagodnjakaČlanice Udruge žena 'Sretne i spretne' iz Jagodnjaka(Fotoalbumi se mogu vidjeti FB-ovdje i FB-ovdje)

Zbog epidemioloških mjera koje ograničavaju javna okupljanja, tradicionalna jagodnjačka manifestacija "Baranjska už'na" u organizaciji Udruge žena "Sretne i spretne" ove godine bila je zatvorenog tipa i uz ograničen broj gostiju, a prošle, 2020. godine iz istih razloga nije je ni bilo. Održana je u subotu, 25. IX. 2021, u nedavno izgrađenom Društveno-vatrogasnom domu u Jagodnjaku. Takva situacija, međutim, nije spriječila vrijedne Jagodnjačanke da se predstave brojnim jelima i kolačima pripremljenim po receptima njihovih baka.

Tradicionalna baranjska jela...Tradicionalna baranjska jela...... i kolači... i kolači(Foto: Facebook; opširnije: baranjainfo.hr)

Prethodni i sljedeći članak: « Sastanak programskog tima Jesenski izlet »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok