MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 10. 2021.

Oslikavanje staklenih boca

Anica, Jadranka i Mirjana oslikavaju staklene boceAnica, Jadranka i Mirjana oslikavaju staklene boceU utorak, 5. X. 2021. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku održana je još jedna likovno-kreativna radionica iz programa "Dostojanstveno starenje", finaciranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici su, pored voditeljice Ane, prisustvovale "Oazine" neizostavne korisnice AnicaJadranka i Mirjana, koje su uvijek orne za rad i dobro raspoložene. Ovoga puta tema radionice bila je oslikavanje staklenih boca, što je korisnice posebno razveselilo budući da se to duže nije radilo.

Razgledale su boje, birale kistove, okretale boce smišljajući što će na njih naslikati da bi se na kraju svaka odlučila na već poznate im motive voća, kruške i šljive koje su, pored grožđa, baranjski zaštitni znak.

Kada je odluka donesena, krenule su u realizaciju i na kraju dobile lijep rezultat kao što se i vidi na donjoj slici. Naravno, kao i uvijek, uz rad ide ugodno druženje, priča i opuštanje.

Rezultat radioniceRezultat radionice

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok