MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 04. 10. 2021.

Otvorena dvorana za kuglanje u Šećerani

Dvorana za kuglanje nalazi se u PEER-centru u ŠećeraniDvorana za kuglanje nalazi se u PEER-centru u ŠećeraniU ponedjeljak, 4. X. 2021. godine, u 11 sati, svečano je otvorena dvorana za kuglanje u sklopu rekreacijskog centra u PEER-centru u Šećerani.

Dvorana za kuglanje dana je na upravljanje udruzi Projekt građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.) kroz projekt "Razvoj društvenog poduzetništva", sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

Mirela Alagić, izvršna direktorica udruge P.G.D.I., pozdravila je sve prisutne te otvorila dvoranu za kuglanje. U sklopu dvorane, osim kuglanja, u ponudi je i organizacija rođendana uz animatore.

Otvorenju su nazočili predstavnici brojnih organizacija uz prisustvo gradonačelnika Belog Manastira Tomislava Roba te saborskog zastupnika Stipana Šašlina. Ispred "Oaze" na otvorenju bila je Katarina Gaćina.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok