MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 10. 2021.

Druženje starijih osoba uz društvene igre

'Rummikub' najviše je igrana društvena igra'Rummikub' najviše je igrana društvena igraKao što je već i uobičajeno, i ovog četvrtka, 7. X. 2021. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, u vremenu od 16 do 18 sati, održalo se druženje uz društvene igre po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Druženje je namijenjeno osobama starije životne dobi, mada korisnici rado među sobom vide i mlađe osobe. Ovoga puta, pored "Oazine" zaposlenice Ane, druženju su prisustvovale još dvije korisnice Greta i Klara, koje su omiljenom igrom "Rummikub" kratile svoje vrijeme.

Sumoran, kišoviti dan bio je kao stvoren za druženje u toplom i ugodnom prostoru uz kavu i prijatelje. Tako da su dva sata druženja uz priču i igru naprosto proletjela.

Pozivamo i druge zainteresirane da nam se pridruže i odmjere snage u igrama poput šaha, karti, monopola, domina, "Čovječe, ne ljuti se", binga i drugih.

Dođite, u društvu je ljepše.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok