MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 25. 08. 2021.

Druženje u samačkim domaćinstvima

Ana, Jelisavka, Jadranka i TerezaAna, Jelisavka, Jadranka i TerezaU srijedu, 25. VIII. 2021. godine, u popodnevnim satima, održano je još jedno "Oazino" druženje u samačkim domaćinstvima po programu "Volontiraj i ti", financiranom od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Ovog popodneva dvije "Oazine" volonterke: Jelisavka Brnjevarac i Jadranka Kuduz, zajedno sa zaposlenicom Anom Jeličić, svojom posjetom iznenadile su "Oazinu" korisnicu Terezu Radić, koja živi sama u svom lijepom domu, okružena fotografijama svojih najmilijih: djece, unučadi i praunučadi.

Iako svoje samačke dane skraćuje radom u vrtu, održavanjem loze i cvijetnjaka, kao i druženjem sa susjedima, voli kada je netko posjeti i popije kavu s njom.

Kako je gospođa Tereza jedna izuzetno komunikativna i druželjubiva osoba, ova posjeta "Oazinih" volonterki, od kojih joj je jedna čak i bivša kolegica s posla, protekla je u lijepom raspoloženju, priči o obitelji i zajedničkim poznanicima, kao i u lijepim uspomena prohujalih godina.

I tako, iz priče u priču provedena su gotovo dva sata nezaboravnog druženja i uslijedio je rastanak uz poznate riječi: "Dođite mi opet!".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok