MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 06. 2021.

Druženje uz društvenu igru

Druženje uz igranje društvene igreDruženje uz igranje društvene igreU četvrtak, 24. VI. 2021. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku održano je dugo iščekivano druženje u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijale politike.

Konačno je, nakon dužeg vremena, opet započelo druženje uz omiljenu društvenu igru "Rummikub". Na druženju, koje je trajalo od 15:30 do 18 sati, pojavile su se najvatrenije igračice te igre: Klara, Mara i Greta (na slici) uz dežurnu "Oazinu" zaposlenicu Anu. Ni paklena vrućina nije obeshrabrila njihov natjecateljski duh niti ih omela u dolasku.

Sve su bile dobro raspoložene i orne za druženje, čemu je sigurno doprinio i ugodno rashlađen prostor, kao i kava popijena s dragim osobama. Jer nije samo u pitanju igranje društvene igre, već i prijateljsko ćaskanje i ispunjavanje slobodnog vremena. Složile su se kako bi bilo lijepo da se ovakve tjedne aktivnosti ponovno ustale.

Pročitano 142 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok