MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 23. 06. 2021.

Sastanak programskog tima

Sastanak u hladovini Anine teraseSastanak u hladovini Anine teraseU srijedu ujutro, 23. VI. 2021. godine, s početkom u 8 sati, održan je još jedan redovni sastanak "Oazinog" programskog tima za programe "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje" finaciranih sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Sastanku na otvorenom, kako i nalažu mjere predostrožnosti zbog koronavirusa, prisustvovale su Sandra, Vesna, Katarina i Ana (na slici).

Sastanak je imao više točaka. Prve dvije su se odnosile na gore spomenute programe, odnosno aktivnosti vezane za njih. Razgovaralo se o provedbi koja se odvija po planu i programu, uz već poznate problemčiće koje stvara epidemija koronavirusom, kao i trenutne nesnosne vrućine koje nikako ne pogoduju korisnicima koji su većinom starije životne dobi.

Sljedeća točka odnosila se na predstojeći Sajam udruga Baranje 2021, koji je trenutno u fokusu i na čiju organizaciju se potrošilo najviše riječi i vremena jer je potrebno sve detaljno dogovoriti i razraditi kako bi se "Oazin", već tradicionalni, Sajam uspješno održao.

Kao posljednja točka, kako to najčešće biva, bila je točka "razno", unutar koje se razgovaralo o raznim aktualnim temama, predstojećim seminarima, strateškom planiranju, proteklim i novim aktivnostima.

Sastanak je uspješno okončan u 10 sati, kada je svaka od prisutnih krenula u izvršavanje svojih dogovorenih zadataka.     

Pročitano 143 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok