MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 18. 05. 2021.

Online-sastanak "Oazinog" programskog tima

Vesna, Katarina, Sandra i AnaVesna, Katarina, Sandra i AnaU utorak, 18. V. 2021. godine, s početkom u 9:30 sati, održan je još jedan sastanak "Oazinog" programskog tima za programe "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financiranih sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Budući da je bilo nestabilno vrijeme, odlučeno je da se sastanak održi online putem platforme Google Meet. Sastanku su prisustvovale Katarina Gaćina, Ana Jeličić, Sandra Kušenić i Vesna Nedić.

Teme sastanka bile su vezane za provođenje aktivnosti navedenih programa, planiranje što i kako dalje raditi. Utvrđeno je da su do sada provedene aktivnosti provedene na najbolji mogući način s obzirom da trenutna epidemiološka situacija znatno ograničava rad. Potrebno je redovno pratiti sve aktualne epidemiološke mjere i preporuke te aktivnosti usklađivati s njima kako bi sve bilo sigurno za korisnike.

Vesna Nedić u svom kućnom ureduVesna Nedić u svom kućnom ureduRazgovaralo se, također, i o budućim projektima te planovima za daljnji rad. Sastanak je završen oko 11:30 sati, a pred kraj, kako to obično biva, "pretresle" su i neke druge teme koje nisu vezane za "Oazu", ali su, također, važne i dobrodošle.

Pročitano 182 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok