MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 01. 2022.

Fokus-grupa u okviru projekta "SKOCKANO"

Sudionice fokus-grupeSudionice fokus-grupeU petak, 14.1.2022. godine, od 10 do 11 sati organizirana je fokus-grupa u okviru projekta "SKOCKANO – standard kvalitete organizacija civilnog društva konstruktivno angažiranih u neformalnom obrazovanju".

Fokus-grupu vodila je Silvia Žufić Dujmović, koordinatorica Centra za građanske inicijative Poreč, a sudjelovale su Ines Novak iz udruge Dječji kreativni centar DOKKICA i ispred "Oaze" Vesna Nedić.

Uz opuštenu atmosferu preko platforme Zoom razgovaralo se o potrebama udruga za stvaranjem što kvalitetnije platforme za e-učenje o neformalnom obrazovanju koja je jedna od aktivnosti spomenutog projekta. Sve tri sudionice dugogodišnje su aktivistice udruga ispred kojih dolaze i imaju slična iskustva kad je u pitanju neformalno obrazovanje koje se često provodi u civilnom sektoru.

Vesna NedićVesna Nedić

Nositelj projekta "SKOCKANO" je Centar za mirovne studije, a partneri na projektu su Forum za slobodu odgoja, Kuća ljudskih prava Zagreb, Centar za građanske inicijative Poreč, GOOD Inicijativa za sustavno i kvalitetno uvođenje odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo u odgojno-obrazovne institucije i Phronesis SA iz Norveške.

Više o projektu možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok