MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 08. 12. 2021.

Online-sastanak u sklopu Konferencije o budućnosti Europe

Sandra se na sastanak spojila od kućeSandra se na sastanak spojila od kućeU srijedu, 8. XII. 2021. godine, od 11 do 14 sati, održan je online-sastanak organizacija civilnog društva u istočnoj Hrvatskoj, u sklopu Konferencije o budućnosti Europe. Sastanak je vodila Otvorena medijska grupacija (O.M.G.).

Sudionici su se podijelili u dvije grupe i to po prema sljedećim temama:

  • važnost, održivost i uloga civilnog društva u razvoju zajednice na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i EU-razini – kakva je podrška potrebna civilnom društvu
  • održivost socijalnih usluga koje pružaju organizacije civilnog društva

Prvu grupu vodila je Martina Belić (O.M.G.), a drugu Andreja Rukavina (O.M.G.). Nakon provedenog sastanka, na osnovu vođenih rasprava, izradit će se dokument koji će biti postavljen na platformu Konferencije o budućnosti Europe.

Ispred "Oaze" sastanku je prisustvovala Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok