MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 19. 01. 2021.

Izborna sjednica "Oazine" Skupštine

Materijali za izbornu sjednica 'Oazine' SkupštineMaterijali za izbornu sjednica 'Oazine' SkupštineU utorak, 19. I. 2021. godine, održana je izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Zbog nastale situacije s pandemijom i zbog preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, sjednica je ovaj put organizirana dopisnim putem prema odluci Upravnog odbora od 7. XII. 2020. godine.

Sjednicu je sazvala Jasna Petrović, predsjednica Skupštine / udruge Mirovne grupe Oaza Beli Manastir, a pripremila ju je Vesna Nedić, direktorica "Oaze".

Sjednica Skupštine imala je sljedeći dnevni red:

  1. Suglasnost članova Skupštine da se izborna sjednica Skupštine održi dopisnim putem
  2. Usvajanje dnevnog reda
  3. Razrješenje direktorice "Oaze"
  4. Razrješenje predsjednice Skupštine / udruge "Oaze"
  5. Razrješenje članova Upravnog odbora
  6. Izbor direktora/ice "Oaze",
  7. Izbor članova Upravnog odbora,
  8. Izbor predsjednika/ce Skupštine / udruge "Oaze"

Dostava materijala na kućne adreseDostava materijala na kućne adreseVerifikacijska komisija je prebrojavanjem pristiglih odgovora utvrdila da su se na sjednicu Skupštine odazvala 22 od 24 člana, što je dovoljan broj za kvorum te se održana sjednica Skupštine smatrala pravovaljanom. Sve odluke donesene su jednoglasno.

Jednoglasno su izabrane: Sandra Kušenić za direktoricu, Jadranka Kuduz, Stela Stanojević, Tanja Novak, Jasna Petrović i Sofija Petrović za članice Upravnog odbora te Tanja Novak za predsjednicu Skupštine / udruge "Oaze" i po funkciji predsjednicu Upravnog odbora.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok