MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 02. 2022.

Lokalna rasprava "Generacija koja dolazi"

Sudionici raspraveSudionici raspraveU utorak, 8.2.2022., od 10:30 do 13:30 sati, putem platforme Zoom, održana je lokalna rasprava "Generacija koja dolazi" na temu zapošljavanja mladih, problema i izazova te potencijalnih rješenja zapošljavanja mladih kroz otvoreni dijalog.

Lokalna rasprava organizirala se kao aktivnost u sklopu projekta "Mreža za aktivaciju mladih" čiji je nositelj udruga "Zamisli" iz Zagreba. Na raspravi je sudjelovala "Oazina" zaposlenica Dragana uz poziv Udruge za podršku žrtvama i svjedocima koja je partner na projektu, zajedno s 14 drugih organizacija civilnog društva.

Sudionici su bili podijeljeni u dvije skupine: mladi zainteresirani za raspravu (osobe do 30 godina) i donositelji odluka (predstavnice iz HZZ-a i udruge "Betula"), koji su odgovarali na pitanja moderatora na temu zapošljavanja mladih. Rasprava se odvijala kroz tri seta pitanja te se nakon svakog seta iznosio zaključak.

Projekt "Mreža za aktivaciju mladih" sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok