MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 11. 2021.

Sastanak programskog tima

Katarina, Sandra, Ana i Vesna - svaka svojoj kućiKatarina, Sandra, Ana i Vesna - svaka svojoj kućiU ponedjeljak, 8. XI. 2021. godine, s početkom u 20 sati, putem platforme Google Meet, održan je još jedan sastanak "Oazinog" programskog tima za programe "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financiranih sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava i socijalne politike.

Budući da trenutna COVID-19-situacija i nije baš najbolja, Ana, Katarina, Sandra i Vesna, misleći na svoje najbliže, ali i sebe, održale su sastanak online. Također, sastanak je bio moguć tek u večernjim satima jer internetska mreža u prijepodnevnim i popodnevnim satima nije bila zadovoljavajuća ili je nije ni bilo.

Na sastanku je bilo riječi o provedbi dva navedena programa, tj. o prošlim i budućim aktivnostima unutar njih, kao i o budućim natječajima.

Jest da je sastanak bio u večernjim i završio u kasnim satima, oko 22 sata, interakcija je bila na zavidnoj razini jer rad u nevladinom sektoru puno je više od samog posla. To je aktivizam. U bilo koje doba dana, a i večeri/noći.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok