MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 01. 2022.

Online-sastanak programskog tima

Prvi sastanak u 2022. godiniPrvi sastanak u 2022. godiniU petak, 28.1.2022. godine, s početkom u 10 sati, održan je prvi ovogodišnji sastanak "Oazinog" programskog tima, u sastavu: Sandra Kušenić, Dragana Brnjevarac, Ana Jeličić i Vesna Nedić, za dvogodišnji program "Dostojanstveno starenje", financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Sastanak je održan online.

Razgovaralo se o planovima za tekuću godinu te je napravljen plan aktivnosti. Tim se složio da će provedba svih aktivnosti ovisiti o epidemiološkoj situaciji. Kako je već prošla prva godina provedbe ovog programa, u vrijeme koje nije bilo prikladno za mnoge aktivnosti, stečena su iskustva i "Oazin" tim će se lakše prilagoditi svakoj situaciji.

Korisnici željno iščekuju aktivnosti, a one će se održavati uz pridržavanje svih preporuka epidemiologa, kao i iz molbu korisinicima da se pridržavaju istih.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok