MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 05. 04. 2020.

Dostava besplatnih toplih obroka (III/2020)

Topli obrokTopli obrokU mjesecu ožujku 2020. godine, dok se pandemija koronavirusa zahuktavala, i dalje je provođena "Oazina" socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka za 26 potrebitih i ugroženih građana Belog Manastira i prigradskih naselja. Nakon što su u drugom mjesecu potrošena sva odobrena sredstva Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, tu socijalnu uslugu financira Grad Belog Manastira.

Korisnici besplatnih toplih obrok osobe su starije životne dobi, lošijeg zdravstvenog i imovinskog stanja, često nesposobne za rad, primatelji socijalne pomoći, kojima je takva vrsta pomoći od velike koristi. U samu aktivnost svojim su savjetima uključene i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir, dok je distributer toplih obroka i dalje Bistro "Kod Kaje", koji je u spomenutom mjesecu korisnicima radnim danima pripremio i dostavio 572 obroka.

Dana 21. III. 2020. "Oazini" korisnici dobili su i jedan dodatni obrok u vidu porcije graha i tri šnite kruha po osobi od nama već više puta dobro znanog donatora Vladimira ŠkrobeBaje, vlasnika Etnorestorana "Baranjska kuća" iz Karanca, kojem od sveg srca zahvaljujemo, kao i volonteru Ljubi koji je donaciju razdijelio korisnicima (vidjeti OVDJE).

Pročitano 78 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok