MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 04. 05. 2020.

Dostava besplatnih toplih obroka (IV/2020)

Topli obrok u 'Oazinim' jelonošamaTopli obrok u 'Oazinim' jelonošamaU travnju 2020. godine, usprkos pandemiji koronavirusa, nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka za 26 potrebitih i ugroženih građana Belog Manastira i prigradskih naselja. Nakon što su u drugom mjesecu potrošena sva odobrena sredstva Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, tu socijalnu uslugu sada financira Grad Belog Manastira.

Korisnici besplatnih toplih obrok osobe su starije životne dobi, lošijeg zdravstvenog i imovinskog stanja, primatelji socijalne pomoći, kojima je takva vrsta pomoći u ovo krizno vrijeme od velike koristi. U samu aktivnost svojim su savjetima uključene i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir, dok je distributer toplih obroka i dalje Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu korisnicima radnim danima pripremio i dostavio 572 ukusna i raznovrsna obroka.

Pročitano 91 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok