MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 21. 03. 2020.

Škrobo donirao "Oazine" korisnike toplih obroka

Škrobina donacijaŠkrobina donacijaVeliko srce Vladimira ŠkrobeBaje, vlasnika Etnorestorana "Baranjska kuća" iz Karanca, koje nikad ne miruje, opet je proradilo u ovo za sve nas teško vrijeme. Naime, u jeku koronavirusa, kad smo svi zabrinuti i okrenuti sebi, Bajo se sjetio "Oazinih" korisnika besplatnih toplih obroka: osobā starije životne dobi, korisnikā socijalne pomoći, bolesnih i nesposobnih za rad – koji tople obroke primaju samo radnim danima – te im za vikend donirao jedan obrok u vidu porcije graha i tri kriške kruha.

Tom svojom humanom gestom, u korizmeno vrijeme i, nažalost, u vrijeme pandemije zloglasnog koronavirusa, neizmjerno je obradovao 26 marginaliziranih osoba iz Belog Manastira i prigradskog naselja Branjinog Vrha.

Topli obrok za vikend... Topli obrok za vikend... Ne može se opisati iznenađenje i radost korisnika Mirovne grupa Oaza kad su, na svom kućnom pragu u subotu, 21. III. 2020. godine, ugledali "Oazinog" volontera i razvozača Ljubu Jeličića sa zaštitnom maskom, rukavicama i – dodatnim toplim obrokom.

Iako znamo da je ovih dana bilo više svijetlih primjera, mi ističemo ovaj za "Oazu" i "Oazine" korisnike hvale vrijedan primjer te zato veliko hvala Vladimiru ŠkrobiBaji, čovjeku velikog i toplog srca. A Bajo ne samo da je "Oazinim" korisnicima donirao 26 toplih obroka, nego ih je njegov restoran prikladno spakirao i dopremio do Belog Manastira, gdje ih je preuzeo "Oazin" volonter Ljubo Jeličić te razvezao na 26 kućnih adresa, za što treba prijeći 20-ak kilometara i potrošiti jedan i pol do dva sata vremena.... i tako od vrata do vrata...... i tako od vrata do vrata...... kreni-stani 26 puta... kreni-stani 26 puta

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok