MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 10. 06. 2020.

Odluka o financiranju udruga u 2020. godini

Dana 9. VI. 2020. godine belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob potpisao je Odluku o raspodjeli sredstava za financiranje projekata i programa udruga u 2020. godini. Taj dokument u pdf-formatu može se preuzeti OVDJE.

Među 23 projekta u prioritetnom području "2. Socijalna zaštita" nalaze se i dva odobrena projekta Mirovne grupe Oaza:

  • 12. Mirovna grupa Oaza – Besplatni topli obroci za starije i nemoćne – 15.000 kn
  • 13. Mirovna grupa Oaza – Nasilje baš nije fer – 4.000 kn

* * *

Treba napomenuti da se sredstva odobrena za projekt "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne" – kao i svih prethodnih godina – u stopostotnom iznosu troše na tople obroke te da ni jedna lipa ne ide npr. na plaće ili hladni pogon.

Projekt "Nasilje baš nije fer" odnosi se na "Oazine" zabavne radionice za djecu, koje su usmjerene na prevenciju vršnjačkog i svakog drugog nasilja.

Za treći "Oazin" projekt "Sajam udruga Baranje 2020" financiranje nije odobreno, što je i razumljivo jer se ove godine zbog pandemije izazvane koronavirusom Sajam udruga – neće održati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok