MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 01. 07. 2020.

Potpisani ugovori s Gradom Belim Manastirom

'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna Nedić'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna NedićU srijedu, 1. VII. 2019. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Gradu Belom Manastiru potpisala je ugovore o financiranju "Oazinih" projekata.

Grad Beli Manastir u ovogodišnjem natječaju za udruge odobrio je dva "Oazina" projekta, oba u prioritetnom području "2. Socijalna zaštita":

  • "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe" – 15.000 kn
  • "Nasilje baš nije fer" – 4.000 kn

Obrazloženje odluke Grada Belog Manastira može se pročitati OVDJE i OVDJE, a kako će se nadalje financirati besplatni topli obroci OVDJE. Iznos od 15.000 kuna u potpunosti će se potrošiti za financiranje toplih obroka u lipnju i nekoliko početnih dana mjeseca srpnja 2020. godine.

Pročitano 272 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok