MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 31. 05. 2020.

Dostava besplatnih toplih obroka (V/2020)

Topli obroci stižu u jelonošamaTopli obroci stižu u jelonošamaU svibnju 2020. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka za 25 potrebitih i ugroženih građana Belog Manastira i prigradskih naselja. Nakon što su u mjesecu veljači 2020. godine potrošena sva sredstva odobrena za tople obroke kroz projekt "Pomoć najugroženijim građanima Grada Belog Manastira" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, tu socijalnu uslugu sada financira Grad Belog Manastira.

Korisnici te socijalne usluge i dalje su osobe starije životne dobi, lošijeg zdravstvenog i imovinskog stanja, primatelji socijalne pomoći, kojima takva pomoć puno znači. U provođenje sama aktivnosti uključene su i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir, dok je distributer toplih obroka i dalje Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu korisnicima radnim danima pripremio i dostavio okruglo 500 ukusnih i raznovrsnih obroka, kao što su grah, gulaš, riba, rižoto, slatki kupus i drugo.

Pročitano 385 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok