MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 06. 2020.

"Glas Slavonije" o financiranju belomanastirskih udruga

'Glas Slavonije''Glas Slavonije'Na web-portalu "Glasa Slavonije" objavljen je 19. VI. 2020. godine članak belomanastirskog dopisnika Ivice Getta pod naslovom "Rezultati javnog natječaja > Udruge će za projekte i programe dobiti 240 tisuća gradskih kuna":

"Gradskim udrugama bit će dodijeljeno 240.000 proračunskih kuna. Rezultat je to javnog natječaja za financiranje projekata i programa udruga s područja grada. Novac se dodjeljuje za programe udruga iz tri prioritetna područja – kultura, socijalna zaštita i razvoj gospodarskih djelatnosti. Najviše novca, 137.000 kuna, namijenjeno je za programe iz područja kulture. Programe iz područja socijalne zaštite Grad će financirati s 83.000 kuna, a 20.000 kuna dobit će udruge koje su predale programe vezane uz razvoj gospodarskih djelatnosti..."

Ako nekoga zanima koliko su odobreni projekti i programi pojedinačno dobili novaca, to može vidjeti u odluci o financiranju udruga u 2020. godini (OVDJE), a novinarski pregled financiranja projekata udruga može se pročitati u nastavku spomenutog članka u "Glasu Slavonije" (OVDJE).

U ovom članku još će se citirati samo onaj dio koji se odnosi na Mirovnu grupe Oaza: "Najveći pojedinačni iznos za projekt u području socijalne zaštite osiguran je Mirovnoj grupi Oaza (*). Za besplatne tople obroke starijim i nemoćnim osobama, naime, dobit će 15.000 kuna." Iznos od 15.000 kuna – kao i prethodnih godina – u cijelosti će biti potrošen na tople obroke, bez financiranja bilo kojih drugih "Oazinih" troškova.

----------

(*) "Glas Slavonije" je prilično uporan te u većini članaka puno ime Mirovne grupe Oaza piše – malim početnim slovom.

(Izvor: glas-slavonije.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok