MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 15. 03. 2020.

ODGOĐENO psihološko testiranje u "Oazi"

Logo projektaLogo projektaNakon što su u sklopu projekta "Nova znanja – nove prilike" održane motivacijske radionice u Osijeku i Belom Manastiru, za ponedjeljak, 16. III. 2020. godine, s početkom u 16:15 sati, bilo je zakazano u belomanastirskom Društvenom centru psihološko testiranje kandidata zainteresiranih za osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU. Na testiranje su trebali doći svi prijavljeni kandidati iz različitih slavonsko-baranjskih mjesta, a trebala ga je provesti psihologinja koju je angažirala Udruga žena Vukovar.

Međutim, zbog proglašenja pandemije izazvane koronavirusom i zbog preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Mirovna grupa Oaza ODGAĐA do daljega sve aktivnosti koje uključuje više osoba, pa tako i opisano testiranje.

Postoji mogućnost da će se testiranje obaviti telefonom, o čemu će kandidati biti obaviješteni na vrijeme. "Oaza" moli prijavljene kandidate da redovito gledaju svoj e-mail te da čitaju objave na "Oazinoj" web-stranici: www.oaza-bm.hr i na "Oazinom" FB-profilu.

Prijavljenim kandidatima i svima koji pročitaju ovaj članak poručujemo: Pazite na sebe i druge u svojoj okolini, ponašajte se odgovorno i razumno, ali i bez panike. Svakako pratite upute nadležnih tijela i institucija.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok