MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 16. 03. 2020.

"Oaza" OTKAZUJE sve aktivnosti s korisnicima

Mirovna grupa OazaMirovna grupa OazaU skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, Mirovna grupa Oaza do daljega OTKAZUJE sve aktivnosti s korisnicima. Zbog toga se od ponedjeljka, 16. III. 2020. godine, neće održavati:

  • likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati;
  • druženja u "Oazinom" dnevnom boravku četvrtkom poslijepodne;
  • zabavne radionice za djecu petkom od 18 do 20 sati.

Također, do daljega ZATVARA se "Oazina" burza odjeće i obuće te se NEĆE primati, ni izdavati roba, a "Oazini" zaposlenici i aktivisti sve što je moguće radit će od kuće.

"Oazinim" članovima i članicama te korisnicima i korisnicama i svim našim sugrađanima poručujemo: pazite na sebe i druge u svojoj okolini, ponašajte se odgovorno i razumno, ali i bez panike. Svakako pratite upute nadležnih tijela i institucija.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok