MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 21. 12. 2018.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (XII/2018)

'Oazine' zaposlenice ponekad i dovoze doniranu robu'Oazine' zaposlenice ponekad i dovoze doniranu robuZbog godišnjih odmora i božićnih praznika "Oazina" burza odjeće i obuće radila je samo do petka, 21. XII. 2018. godine. Zato se i ovaj izvještaj odnosi na razdoblje od početka mjeseca do tog datuma, u kome je roba donirana osam puta, a izdavana 32 puta.

U spomenutom razdoblju bile su tri veoma velike donacije, jedna od Nele Rubin iz Zagreba, jedna iz Osijeka od Jasminke Zucić i Suzane Stojković (vidjeti ovdje) i jedna iz Belog Manastira. Prvu su iz Zagreba dovezli "Oazini" zaposlenici koji su tamo bili drugim razlogom, drugu je u Burzu dovezla donatorica, a po treću su išle "Oazine" zaposlenice s dva automobila.

Kao što je već uobičajeno, donirana roba je razvrstavana i slagana po ormarima i kutijama, a radilo se o odjeći za bebe u najvećoj količini. Iz osječke donacije pravljeni su ciljani paketi za pojedinu socijalno ugroženu djecu. Neke obitelji donosile su svoju robu, ali bi iz Burze izabrali i nešto drugo za svoju djecu.

Velika količina novopristigle robeVelika količina novopristigle robePojedina roba morala se i otpisivati jer korisnicima nije potrebna pa je potom osobnim automobilima odvožena u belomanastirsko reciklažno odlagalište. Korisnici su i ovog mjeseca, kao i prethodnih, bili s područja Grada Belog Manastira, ali i iz drugih baranjskih mjesta.

"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok