MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 02. 2017.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

'Oazine' volonterke i štićenice Staračkog doma...'Oazine' volonterke i štićenice Staračkog doma...U srijedu, 22. II. 2017. godine, od 17 do 18 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir (kojega Belomanastirci zovu "Starački dom"), a u sklopu "Oazinog" projekta "Volontiraj i ti", održano je druženje sa štićenicima tog Doma. U akciji su učestvovale "Oazina" aktivistica Stela F. i pet volonterki: Berta G., Borislava K., Kristina G., Margita (Greta) R. i Stela S.

Kad je "Oazina" grupa stigla u Dom, domski štićenici već su bili raspodijeljeni po stolovima s pripremljenim kompletom za igru "čovječe, ne ljuti se". Bilo ih je manje nego pri prethodnim druženjima jer su mnogi bolesni. Volonterke su im se odmah pridružile te je uz igru i priču jedan sat predviđen za druženje brzo prošao. Jedna mlada volonterka čak se i našalila da će jednu od baka povesti kući da za nju igra loto jer je stalno dobivala šestice.

... odmjerile su snage ...... odmjerile su snage ...... u popularnoj društvenoj igri ...... u popularnoj društvenoj igri ... ... 'čovječe, ne ljuti se'... I stvarno, nitko se nije ljutio!... 'čovječe, ne ljuti se'... I stvarno, nitko se nije ljutio!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok