MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 16. 11. 2015.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (X/2015)

30 donacija i 59 izdavanja robe30 donacija i 59 izdavanja robeU toku mjeseca listopada 2015. godine "Oazina" burza odjeće i obuće imala je najveći priljev robe otkako je osnovana. Od ukupno trideset donacija, tri su bile baš velike (osječka Građanska inicijativa "Dear refugees welcome to Croatia", osječki Centar za mir, nenasilje i ljudska prava te jedna privatna osoba). U tim donacijama bilo je različite robe, tako da je Burza u jednom periodu bila puna dječje obuće i odjeće, koje su i najpotrebnije i koje su brzo podijeljene.

Roba je u spomenutom mjesecu izdavana čak pedeset i devet puta. I dalje su najtraženije dječja obuća i odjeća jer je teško uskladiti doniranu robu i potrebe djece (od beba pa do školskog uzrasta). Roba koja dugo stoji i koju nitko ne želi preuzeti priprema se za reciklažu i to tako da se odvajaju metalni dijelovi i dugmad te se slaže u vreće i odnosi u skladište.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok