MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 13. 05. 2015.

Još jedna radioemisija posvećena "Oazi"

Mila Marinković, Marija Milčić, Stana Nemet i Vesna NedićMila Marinković, Marija Milčić, Stana Nemet i Vesna NedićU srijedu, 13. V. 2015. godine, s početkom u 10 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra snimljen je prilog za emisiju "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija "Banska kosa", a koja će biti emitirana 21. svibnja. Tema te emisije bila je "Oazina" aktivnost besplatna pravna pomoć, koja se u Belom Manastiru, u Ulici J. Antala 3, može dobiti svake srijede od 8 do 11 sati.

O toj temi novinarka Stana Nemet vodila je razgovor s diplomiranim pravnicama Marijom Milčić i Milom Marinković iz osječkog Centra za mir, nenasilje i ljudska prava (koji je ovlašten za pružanje pravne pomoći i ima višegodišnje iskustvo u tome) i s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić.

Besplatna pravna pomoć može se dobiti još i u Dardi, također svake srijede, od 11 sati do 13 sati, a ostalim danima u Centru za mir, nenasilje i ljudska prava u Osijeku. Pravnice su govorile o kategorijama ljudi koji im najčešće dolaze te s kakvim su problemima suočeni i kakvu pomoć traže.

Besplatna pravna pomoć pruža se u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok