MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 29. 05. 2015.

"Oazin" dan otvorenih vrata

'Oazine' volonterke na danu otvorenih vrata'Oazine' volonterke na danu otvorenih vrata(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 29. V. 2015. godine, i Mirovna grupa Oaza priključila se manifestaciji pod imenom Dani otvorenih vrata udruga (DOVU), koju već tradicionalno organizira Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge. Navedenog dana "Oaza" je od 8 do 20 sati rado otvorila svoja vrata svim zainteresiranim građanima kako bi predstavila svoje usluge i aktivnosti, ali i razveselila sve posjetitelje. Tom prigodom posjetitelji su mogli:

- besplatno pristupiti "Oazinom" internet-klubu,

- dobiti detaljne informacije o radu "Oaze", kao i o svim aktivnostima koje ona provodi,

- pogledati izložbu radova s likovno-kreativnih radionica za žene, koja je bila postavljena u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće.

"Oazini" aktivisti i djelatnici rado su uložili svoj trud kako bi što bolje osmislili i transparentno prikazali aktivnosti svoje udruge. Tako je Neno Radić izradio interesantne plakate i male promotivne materijale na kojima je naveo sve čime se "Oaza" bavi. Sanela Stanojević je, uz asistenciju voditeljice likovno-kreativnih radionica Ane Jeličić, pripremila malu, ali raznoliku izložbu radova s tih radionica, kako bi pobliže upoznala posjetitelje s radom "Oazinih" kreativki. Istovremeno, na belomanastirskom Trgu slobode "Oazine" volonterke, zajedno s projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić, dijelile su promotivne letke, kako bi se što više građana upoznalo s "Oazinim" radom ili dobilo usmene informacije o "Oazinim" programima, projektima i provedenim aktivnostima.

Nakon toga "Oaza" je svoje volonterke počastila sladoledom kod poznatog belomanastirskog slastičara Ise. A bila je to i prilika da se volonterke malo duže druže zajedno i upoznaju s još nekim "Oazinim" akcijama.

One najmlađe "Oazine" korisnike ipak je najviše razveselila informacija o besplatnom pristupu internetu pa su tom prilikom ostajali duže u "Oazinom" internet-klubu nego inače. U prijepodnevnim satima bilo je nekoliko posjetitelja, ali i nekoliko telefonskih poziva nakon dijeljenja letaka. Građani su se zanimali za "Oazine" usluge i radionice, a "Oazini" djelatnici sa zadovoljstvom su im odgovarali na sva pitanja. Popodne je bilo više posjetitelja u Internet-klubu i onih koji su razgledali izložbu kreativnih radova.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok