MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 02. 02. 2015.

Što su radili "Oazini" volonteri prošle godine?

'Oazin' volonterski centar'Oazin' volonterski centarU protekloj, 2014. godini "Oazin" volonterski centar imao je 27 različitih aktivnosti u kojima je učestvovalo 257 volontera, i to u rasponu od 11 do 65 godina, ukupno odradivši 764 volonterska sata. Volonteri su svoju dobru volju pokazali u raznim akcijama i aktivnostima: od dežurstva u "Oazinom" internet-klubu, preko druženja sa starijim i nemoćnim osobama u staračkom domu i sudjelovanja u "Zelenoj čistki", do učestvovanja u dječjim radionicama, kreativnim radionicama na otvorenom, sajmovima i izložbama te u humanitarnim akcijama u kojima su se skupljala sredstva za bolesnu djecu Marcelu i Mislava te za tople obroke našim starim i nemoćnim sugrađanima. Sve aktivnosti bile su transparentne i zabilježene su na "Oazinoj" web-stranici.

Svi volonteri u tim su aktivnostima dali dio sebe, ali jedna volonterka posebno se istakla te je za taj svoj trud i rad predložena za godišnju volontersku nagradu. Budući da je konkurencija bila velika, naša volonterka Sabina Rončević nagrađena je priznanjem za volonterski angažman pojedinca, što svima nama daje poticaj za dalji rad i potvrdu da volonterski angažman ima itekakvog smisla.

'Oazini' volonteri u Domu za starije i nemoćne osobe'Oazini' volonteri u Domu za starije i nemoćne osobe

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok