MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 11. 11. 2014.

"Oazica" se uključila u akciju "Pomozimo Marceli"

Humanitarna akcijaHumanitarna akcija(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 11. XI. 2014. godine, u sklopu obilježavanja Dana Grada Belog Manastira, na belomanastirskom Trgu slobode održan je sajam tradicionalnih jela, upotrebnih predmeta, suvenira i ekoproizvoda. Na sajmu je učestvovala i Mirovna grupa Oaza, izloživši na svom štandu suvenire izrađene na likovno-kreativnim radionicama za žene (izvještaj o tome pročitajte ovdje).

"Oazinom" štandu priključila se i Dječja kreativna zadruga "Oazica", koja je na novonabavljenom štandiću izložila različite predmete (narukvice, privjeske, prstenčiće, svjećice…) izrađene na "Oazinim" dječjim radionicama petkom. Ti predmeti prodavani su po simboličnim cijenama u humanitarne svrhe. "Oazin" štandić posjetio je i predsjednik RH Ivo Josipović i rukovao se s djecom.

Time se "Oazica" uključila u humanitarnu akciju koju je, u sklopu obilježavanja Dana Grada Belog Manastira, organizirala Drugu srednju školu Beli Manastir za teško bolesnu 16-godišnju učenicu Marcelu. Humanitarna akcija pod nazivom "Pomozimo Marceli" provodi se u sklopu "Projekta građanin", a na sajmu su skupljani dobrovoljni prilozi prodajom kreativnih radova izrađenih na radionicama Volonterskog kluba, koji djeluje u sklopu škole pod mentorstvom prof. Franke Sušić Tomašić.

Pročitano 1342 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok