MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 06. 04. 2014.

Preduskrsni Cvjetni sajam u Petlovcu

Ana Jeličić i Sabina Rončević na 'Oazinom' štanduAna Jeličić i Sabina Rončević na 'Oazinom' štandu

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 5. IV. 2014. godine, započela je manifestacija "Uskrs u Baranji" u organizaciji Turističke zajednice Baranje, koja će trajati sve do 23. IV. serijom prigodnih događanja. Istog dana u Dardi je održan Sajam korizmenih jela i ruha, a već sutradan, u nedjelju, s početkom u devet sati, ispred petlovačkog Doma kulture održan je Cvjetni sajam, na kome je sudjelovalo 20 izlagača, među njima i ekipa Mirovne grupe Oaza u sastavu Ana Jeličić i Sabina Rončević.

Šareni, lijepo uređeni štandovi bili su u duhu naziva sajma. Bilo je tu cvijeća, raznih uskršnjih suvenira, nakita i odjeće, kao i štandova s prehrambenim ekoproizvodima te domaćim sirom i vinima. Vrijeme je bilo lijepo i činilo se da će mamiti posjetitelje, što u početku baš i nije bilo, ali kako je vrijeme odmicalo, i samo selo se budilo, a s njim i ljudi. Pored bogatih štandova ispred Doma kulture, u Domu je održan okrugli stol pod nazivom "Mogućnost zapošljavanja u ekološkoj poljoprivredi", a predstavljen je i projekt "Eko-Eduko park" u organizaciji LAG-a Baranja i Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku. Sve u svemu, bilo je to jedno lijepo, korisno i ugodno druženje.

Pročitano 1153 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok