MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 05. 2013.

Predavanje u "Alergi" o uhu i nosu

Kako održavati higijenu uha i nosa?Kako održavati higijenu uha i nosa?U srijedu, 22. V. 2013. godine, s početkom u 18 sati, u belomanastirskoj Nastavno-sportskoj dvorani i u organizaciji Udruge osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga", održano je predavanje o bolestima uha i čišćenju nosa kod male djece. Predavanju je prisustvovalo dvadesetak građana, uglavnom članova "Alerge".

Nakon što je prisutne pozdravila predsjednica "Alerge" dr. Mirjana Marjanović, riječ je preuzela Marta Sekulić iz zagrebačke farmaceutske tvrtke "Salveo", koja je govorila o anatomiji uha i nosa te o pravilnom čišćenju i održavanju higijene ta dva organa. U tome joj je pomogla i doktorica Marjanović. Publici su predstavljeni i "Vaxol", sprej za uho s maslinovim uljem, te aspirator za nos "Nosi set".

Članovi 'Alerge'Članovi 'Alerge'Na kraju predavanja predstavnica farmaceutske tvrtke podijelila je prisutnima šumeće tablete za lakše iskašljavanje i tablete koje ublažuju podražajni kašalj i promuklost. Potom je uslijedilo druženje uz čaj i kavu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok