MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 02. 2019.

Individualna informatička obuka

Neno Radić i Ljubomir OrošNeno Radić i Ljubomir OrošU ponedjeljak, 4. II. 2019. godine, u 'Oazinom' dnevnom boravku održan je prvi sat nove besplatne individualne informatičke obuke, koju predaje inženjer informatike Neno Radić. Obuku pohađa korisnik Ljubomir Oroš iz Luča, koji se prvi put susreće s računalom i pametnim mobitelom pa je početak obuke prošao u upoznavanju s istima te s Messengerom, aplikacijom za dopisivanje, odnosno kako se piše tekst i šalje prijateljima.

Drugi sat, održan 5. II., bio je posvećen korištenju ugrađene kamere na mobitelu te slikanju i snimanju, a zatim slanju slika preko Facebooka prijateljima. Na laptopu je polaznik učio koristiti program za pisanje teksta Microsoft Word i naučio kako se napisano može sačuva i kasnije ponovo uređivati.

Po riječima polaznika, informatička obuka kao i obuka na pametnom telefonu, bila mu je veoma zanimljiva i jedva čeka nova druženja s predavačem, koja će se odvijati svakodnevno, s početkom u 9 sati.

Informatička obuka za starije osobe jedna je od aktivnosti "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 397 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok