MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 03. 02. 2019.

Rad "Oazinog" šnajderaja (I/2019)

'Oazina' krojačica'Oazina' krojačicaI u 2019. godini "Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu "Oazina" krojačica Jelena Opačić-Matijević stoji na raspolaganju socijalno ugroženim i starijim osobama s područja Grada Belog Manastira.

Tokom prvog mjeseca 2019. godine krojačica je "Oazinim" korisnicima popravila jedan "zibzar" na jakni, zakrpila troje hlača, jedne helanke, jedan džemper, tri majice i jednu jaknu. Također je popravljala i onu doniranu robu "Oazinoj" burzi odjeće i obuće koja ima manje greške (npr. rasparana je ili malo poderana). Nakon popravaka takve "greške" više se i ne vide pa je roba i dalje nosiva.

Pročitano 215 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok