MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 21. 10. 2015.

Devedeseti rođendan bake Etelke

Gerontodomaćica Ana, baka Etelka i bakina prijateljicaGerontodomaćica Ana, baka Etelka i bakina prijateljicaProslaviti devedeseti rođendan u krugu svoje obitelji i prijatelja zaista je pravi dar, kome – pored zdravlja i što bi se reklo "zdrave pameti", koje naša slavljenica baka Etelka posjeduje – ništa više i ne treba. No, nisu od viška bili ni čobanac i njoj omiljena orah-torta sa svjećicom, koja se nije htjela ugasiti pa je simbolično ukazivala da su pred slavljenicom još mnoge i mnoge godine.

Orah-torta sa svjećicomOrah-torta sa svjećicomUz svečanost išle su i dobre želje, šale i priče iz dugogodišnjeg života, koji je protkan mnogobrojnim danima, u kojima su se smjenjivali svjetlo i tama, radost i tuga. Baki Etelki, koja je ovih dana pomalo tužna što je izgubila dugogodišnju prijateljicu, želimo da u krugu svoje velike obitelji, uz sina, snahu, unučad i praunučad, dočeka stotu. Jer, prema saznanju "Oazine" gerontodomaćice Ane, koja zapisuje ove redove, život u devedesetima je – najljepši!

Napomena: Ovo je bilo dvadesetosmo druženje starijih osoba u okviru "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira".

Pročitano 1031 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok