MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 05. 06. 2015.

Plesne radionice za osnovce (V/2015)

Projekt 'Budi i ti za NE nasilje'Projekt 'Budi i ti za NE nasilje'Tokom petog mjeseca 2015. godine u zajedničkom prostoru Društvenog centra, a u organizaciji Mirovne grupe Oaza, održano je osam plesnih radionica za učenike osnovne škole u dva termina: petkom od 18 do 20 sati i subotom od 9:30 do 10:30. Vodila ih je plesna trenerica Aleksandra Bolmanović iz Osijeka. Te radionice održavaju se u sklopu "Oazinog" projekta "Budi i ti za NE nasilje", kojega financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Radionice trenutno pohađaju isključivo djevojčice, koje su redovite na svim radionicama, a koreografije svladavaju s velikim trudom i veseljem. U konačnici taj se trud i isplatio jer su već za Sajam udruga Baranje 2015. bile spremne za svoj prvi javni nastup. A taj nastup svidio se publici pa su odmah dobile ponude i za nove nastupe. Tako su 20. V. 2015. bile gošće na tradicionalnoj manifestaciji Djeca pjevaju hitove, a za 22. V. ih je učiteljica engleskog jezika Ivana Čavar pozvala da plesom poprate Tjedan medijske kulture, koji je održan u belomanastirskoj Osnovnoj školi "Dr. Franjo Tuđman".

Pročitano 900 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok