MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 06. 2015.

Devetnaesto druženje starijih osoba

Baka Milica sa sestrama i Stelom FabijanBaka Milica sa sestrama i Stelom FabijanU utorak, 2. VI. 2015. godine, održano je devetnaesto druženje starijih osoba prema "Oazinom" projektu "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", a zabilježila ga je "Oazina" aktivistica Stela Fabijan. Bilo je to spontano druženje kod bake Milice. Ona je već u poodmaklim godinama, a usto je i slijepa, i gode joj takva druženja. U posjet su joj došle sestre, koje su također starije i bolesne, ali je jako lijepo vidjeti kako se one pomažu i poštuju.

Tom druženju slučajno su se pridružili i "Oazina" medicinska sestra Bojana i gerontomajstor Robert pa su se svi zajedno družili u lijepom ambijentu baka-Milicinog dvorišta.

Pročitano 858 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok