MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 21. 08. 2015.

Plesno druženje uz picu

Sanela Stanojević, Dajana Čapo, Valentina Markan, Petra Slokan...Sanela Stanojević, Dajana Čapo, Valentina Markan, Petra Slokan...U petak, 21. VIII. 2015. godine, poznato društvo iz "Oazine" plesne grupe "Power Angels" okupilo se u zajedničkom prostoru Društvenog centra, kako bi svi zajedno, na prigodan način, proslavili uspješnu sezonu plesnih treninga, isplesanih koreografija i zanimljivih nastupa. Prvo je održan 60-minutni trening, a nakon toga grupa je otišla na zajedničku večeru i druženje uz picu, svima poznato i omiljeno jelo.

Na druženju su bili plesači Dajana Čapo, Berta Gubić. Zdravko Jovanović, Vanesa Kovač, Valentina Markan i Saša Vučković te plesna trenerica Aleksandra Bolmanović i "Oazina" aktivistica Sanela Stanojević. Picā je bilo i više nego dovoljno te nije pomogao ni prethodno odrađeni trening da bi mladi plesači uspjeli sve to pojesti.

... P. Slokan, Vanesa Kovač, Saša Vučković, Zdravko Jovanović, A. Bolmanović... P. Slokan, Vanesa Kovač, Saša Vučković, Zdravko Jovanović, A. BolmanovićDruženje se odvijalo u zabavnom tonu, ispunjenom šalama. Razgovaralo se i o budućnosti "Power Angelsa" i nastavku treniranja i uvježbavanja koreografija jer plesnoj trenerici iz Osijeka uskoro završava radni odnos u "Oazi", budući da završava projekt "Budi i ti za NE nasilje" preko kojega je ona bila zaposlena. Na veliku žalost Mirovne grupe Oaza i svih plesača, trenerica više neće dolaziti u Beli Manastir i voditi treninge. Međutim, suza nije bilo jer se plesači nadaju ponovnoj suradnji i to u skoro vrijeme. "Oazina" plesna grupa je u proteklih šest mjeseci veoma napredovala i odlučna je da će sama nastaviti treninge i u budućem razdoblju.

Pročitano 1107 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok