MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 31. 07. 2015.

Rođendansko iznenađenje za plesnu trenericu

Čestitka za 24. rođendanČestitka za 24. rođendanU petak, 31. VII. 2015. godine, na "Oazinoj" plesnoj radionici uslijedilo je veliko iznenađenje za plesnu trenericu Aleksandru Bolmanović. Njoj su plesači "Oazine" plesne skupine "Power Angels" pripremili iznenađenje povodom njezinoga 24. rođendana, koji je bio u utorak, 28. srpnja. Iznenadili su je predivnom čestitkom, na kojoj su se svi potpisali, i divnim stihovima, koje su sami osmislili:

Postoje prečice do radosti,
ples je jedna od njih.
Plesati možemo bilo gdje.
Čak i u našim srcima.
Plesati znači predati se
ritmu života. Budale smo
plesali ili ne, stoga plešimo.

'Oazini' plesači s trenericom Aleksandrom Bolmanović'Oazini' plesači s trenericom Aleksandrom BolmanovićUz čestitku, plesači su trenerici predali i prikladan poklon, a ona nije mogla sakriti svoju radost zbog toga i zbog načinom na koji su je iznenadili te se svima zahvalila od srca. Prema njezinim riječima, nije mogla ni u snu pretpostaviti da će je tako iznenaditi i dirnuti.

Neobični stihovi za rođendanNeobični stihovi za rođendanMožda će netko naći razloga za preispitivanje njihovog pjesničkog nadahnuća, ali nema sumnje da su izvrsni plesači i još bolji mladi ljudi, koji zaista znaju cijeniti svoju trenericu i način na koji ona radi i pleše s njima. Pokazali su, osim toga, da su i dobri organizatori. Zato i ne treba sumnjati u nove uspjehe plesne skupina "Power Angels".

Pročitano 2303 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok