MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 07. 2015.

"Oazine" plesne radionice (VI/2015)

Plesni trening u dvorištu Društvenog centraPlesni trening u dvorištu Društvenog centraTokom šestog mjeseca 2015. godine u zajedničkom prostoru Društvenog centra, a u organizaciji Mirovne grupe Oaza, održano je osam plesnih radionica u dva termina: petkom i subotom. Vodila ih je plesna trenerica Aleksandra Bolmanović iz Osijeka. Te radionice održavaju se u sklopu "Oazinog" projekta "Budi i ti za NE nasilje", kojega financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Početkom mjeseca mlađa skupina priključila se starijoj radi zajedničkog treninga zbog uvježbavanja nove, zajedničke koreografije. Tako objedinjena "Oazina" plesna grupa, pod imenom "Power Angels", učestvovala je na Godišnjoj plesnoj produkciji osječkog Plesnog studija Shine (14. VI.). Nastup je bio vrlo zapažen, posebno uzimajući u obzir kratko vrijeme treniranja u odnosu na druge učesnike. "Power Angelsi" svojim su modernim koreografijama uveličali i svečanost podjele diploma maturantima belomanastirske Druge srednje škole, koja je održana u Nastavno-sportskoj dvorani 30. VI. 2015. godine.

Pročitano 843 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok