MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 20. 08. 2015.

"Oazine" plesne radionice (VII/2015)

Uvježbavanje plesnih koreografijaUvježbavanje plesnih koreografija(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Tokom sedmog mjeseca 2015. godine u zajedničkom prostoru Društvenog centra, a u organizaciji Mirovne grupe Oaza, održavane su plesne radionice u dva termina: petkom i subotom. Vodila ih je plesna trenerica Aleksandra Bolmanović iz Osijeka. Te radionice održavaju se u sklopu "Oazinog" projekta "Budi i ti za NE nasilje", kojega financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Petkom se radionice održavaju od 18 do 20 sati za osnovce, a potom od 20 do 22 sata za srednjoškolce i starije. Subotom su isto tako prvo na redu osnovnoškolci od 9 do 11 sati, a potom srednjoškolci i stariji od 11 do 13. Radionice se sastoje od raznih vježbi snage, rastezanja i zagrijavanja te učenja koreografije. Proteklih mjeseci uvježbane su dvije koreografije s mlađima i dvije sa starijima. Također su uvježbane i dvije zajedničke koreografije. Sve te koreografije i dalje se uvježbavaju, a tokom srpnja uvježbavana je i jedna nova, za koju je planirano da se – skupa s ostalima – izvede na Igrana na vodi DARko na SRC-u Bazeni u Belom Manastiru.

Pročitano 832 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok