MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 17. 05. 2015.

Video: Nastup druge "Oazine" plesne skupine

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 9. V. 2015. godine, na belomanastirskom Trgu slobode, a za vrijeme odvijanja dviju manifestacija: "Različitost je bogatstvo" i Sajma udruga Baranje 2015, održan je kulturno-umjetnički program ispunjen nastupima belomanastirskih KUD-ova i plesnih skupina.

Među njima je nastupila i druga "Oazina" plesna skupina (mlađi od 14 godina), kojima je to bio prvi javni nastup. Izveli su modernu plesnu koreografiju na stranu muzičku numeru pod vodstvom plesne instruktorice Aleksandre Bolmanović. Njihov javni nastup rezultat je besplatnih plesnih radionica koje se održavaju u "Oazi" svakog petka i subote. "Oazine" hrabre plesačice bile su: Marijana Bogdan, Ana Lendrec, Sara Peter, Stela Peter, Lana Ratković, Tea Šteković, Valerija Varga i Kristina Varga.

Pročitano 1211 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok