MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 07. 08. 2015.

"Oazin" tim osvojio četvrto mjesto na Igrama na vodi

'Oazin' tim: Tea, Dora, Dino, Anja, Anja i Sara'Oazin' tim: Tea, Dora, Dino, Anja, Anja i Sara

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 7. VIII. 2015. godine, u sklopu manifestacije Belomanastirsko ljeto mladih 2015, održane su Igre na vodi DARko. Organizirano je natjecanje u tradicionalnim igrama na vodi predviđenim za mješovite ekipe od šest članova te pojedinačno za najsmješniji i najbolji skok u vodu. Igre su održane na SRC-u Bazeni Beli Manastir s početkom u 17 sati. Prvi dio bio je rezerviran za skokove, gdje su se natjecatelji trudili impresionirati publiku, ali i komisiju svojim najskokom.

Nakon toga uslijedio je nastup "Oazine" plesne grupe (Aleksandra Bolmanović, Dajana Čapo, Zdravko Jovanović, Vanesa Kovač, Ana Lendrec, Valentina Markan, Sara i Stela Peter, Petra Slokan i Saša Vučković). Već poznati, dobro uvježbani i rasplesani "Power Angelsi" i ovoga puta svojim su nastupom oduševili sve okupljene i pokupili najveći pljesak.

Potom je slijedilo natjecanje sedam timova, među kojima je bio i "Oazin" tim (Dino Čutoraš, Anja Devčić, Dora Fabijan, Sara Ilić, Anja Nemet i Tea Stanojević). Natjecatelji su morali svladati četiri igre, u kojima ih je čekalo puno izazova i u kojima su, osim brzoga plivanja, užetom povlačili ostale članove u gumama, skupljali loptice u bazenu i izranjali žetone. Gledatelji su navijali i bodrili svoje favorite i cijela atmosfera ubrzo je poprimila pravi natjecateljski štih, popraćen smiješnim (ne)zgodama natjecatelja.

U svim timovima prevladavale su muške snage, odnosno timovi su bili sastavljeni od pet momaka i jedne djevojke, samo je "Oazin" tim bio čista suprotnost jer je bio sastavljen od pet cura i jednoga dečka. "Oazin" tim nije se plasirao među tri najbolja, ali je zasigurno iskazao hrabrost i dokazao da su i cure jednako opasni protivnici. U jednoj etapi Igara "Oazini" predstavnici opasno su zamrsili planove najboljim timovima, ali to nije rezultiralo konačnom pobjedom. Nije im bilo lako, iznimno su se trudili i do samoga kraja bili ispunjeni natjecateljskim duhom te hrabro osvojili četvrto mjesto.

Na kraju Igara najboljim timovima podijeljene su zaslužene nagrade, a druženje je nastavljeno uz kupone za piće i langoš, koje su dobili svi sudionici Igara na vodi DARko.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok