MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 17. 06. 2015.

Završetak radionica u Osnovnoj školi Bilje

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

Došao je kraj školske godine, a s njime i kraj radionicama nenasilne komunikacije u Osnovnoj školi Bilje u sklopu "Oazinog" projekta "Budi i ti za Ne nasilje", kojega financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Cilj radionica bio je sprečavanje nasilja među učenicima, a provodile su se u nižim razredima kroz osam tematskih cjelina. Provodili su ih, svatko u svome odjelu, učitelji i učiteljice: Silvija Tibor Kovač (1.a), Lajoš Berdalović (1.b), Ilonka Milić (2.a), Zora Jerković (2.b), Ivana Nićin (3.a), Ana Škrnjug (3.b), Renata Lazar (4.a) i Biljana Svrtan (4.b), a sve uz monitoring "Oazine" vanjske suradnice, diplomirane učiteljice Sofije Petrović iz Belog Manastira. U provođenju nekih radionica sudjelovala je i učiteljica – pripravnica Tamara Cikovac.

Svi sudionici tog korisnog projekta za kraj su nagrađeni: djeca lijepim poklon-šalicama koje će ih podsjećati na naučeno, učitelji potvrdama o učestvovanju u projektu, koje će im koristiti u daljem radu, a "Oaza" zadovoljstvom zbog još jedne dobre suradnje i uspješno odrađenog projekta. Završno druženje sudionika u projektu iz OŠ Bilje, kojima su se pridružile učiteljica Sofija Petrović i "Oazina" aktivistica Ana Jeličić, održano je u srijedu, 17. VI. 2015. godine, i proteklo je u dobrom raspoloženju, ukusnoj trpezi i ugodnoj atmosferi ugostiteljstva "Darócz" u Vardarcu. Na rastanku su sudionici jedni drugima poželjeli ugodan ljetni odmor, uz moguću dalju suradnju.

Pročitano 1607 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok