MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 18. 01. 2014.

Poziv na stručni skup "EU-politike i vinarstvo"

Baranjska vina na obali Jadranskog moraBaranjska vina na obali Jadranskog moraU sklopu tjedna vinskih događanja "Vinceška u Baranji 2014" Lokalna akcijska grupa (LAG) Baranja, Regionalna razvojna agencija (RRA) Slavonije i Baranje i Turistička zajednica (TZ) Baranje organiziraju stručni skup vinara i vinograda na temu

"EU-politike i vinarstvo"

Stručni skup će se održati 23. I. 2014. godine u restoranu "Panon" na SRC-u "Bazeni" u Kneževim Vinogradima, s početkom u 14 sati. Tom prilikom moći će se saznati što – nakon ulaska Hrvatske u EU – čeka vinare i vinogradare u 2014. godini te kakvi su trendovi i mogućnosti financiranja.

Zbog potrebe organizacije skupa, LAG Baranja moli zainteresirane da svoje sudjelovanje potvrde e-malom na adresu lag.baranja@gmail.com ili telefonom na brojeve 031-333-813 ili 098-282-448 osobama za kontakt u Uredu LAG-a Baranja (Manuel Mucak ili Lidija Dabić).

Pročitano 1156 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok